enfifr

AJANKOHTAISTA

26/1/2021

Tule lomalle talven ihmemaahan Posiolle! Meillä voit nauttia Ravintola Tapion ruoasta lomasi jokaisena päivänä. Katso lisätietoja tarjonnastamme ja varaa unohtumaton loma.

14/12/2020

Tervetuloa lomailemaan turvallisesti Naali Lodgeen. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten COVID-19 ohjeistuksia tartuntariskin minimoimiseksi. Myös majoitus- ja ravintolatiloissamme on kiinnitetty erityistä huomiota turvaväleihin sekä hygieniaan. Posion tartuntatilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä ja toivomme tämän suhteen huomaavaisuutta myös vierailijoiltamme.  

Juuri napapiirin alapuolella, puhtaiden järvien ja kuukkelimetsien keskellä, sijaitsee aivan erityinen majatalo, Naali Lodge. Täällä saat nauttia oikeasta talvesta, mäntyjen hiljaisesta huminasta ja luonnon rauhasta porojen ja muiden metsän asukkien keskellä. Kansallispuistot, tunturit ja jylhien vesistöjen ympäröimät suuret etsät hallitsevat alueen maisemaa. Posion karun kauniin luonnon helmassa pääset kokemaan aitoja asioita ja ainulaatuisia talvisia seikkailuja.